Helaas afgelast.....

De sparringsdag is wegens omstandigheden verschoven naar januari 2022. Tot die tijd blijven we wel tijdens onze lessen sparren.

Sparringsdag!

We trainen graag samen met andere vechtkunsten. Op 6 november vindt er een gemeenschappelijke training plaats in Geleen waarbij er de mogelijkheid is om te sparren tegen beoefenaars van andere vechtkunsten.
Iedereen vecht in zijn of haar eigen stijl. Respect voor elkaar staat voorop! We staan wel tegenover elkaar, maar met de bedoeling om te leren, niet om elkaar te blesseren. 

Nieuwe locatie!

Vanaf 1 september trainen we alleen nog in de gymzaal van Basisschool Kerensheide, daar deze ruimte een stuk geschikter is voor de lessen.

Examens en vakantie

Een aantal leerlingen hebben examen gedaan, en zijn allemaal geslaagd voor hun band. Na een mooie middag volgde een gezellige BBQ, waarbij iedereen nog eens gezellig kon napraten. En nu? Vakantie......vanaf 16 augustus gaan we weer beginnen!

Herstart!

5 juni 2021, we beginnen weer!!!
Vanaf deze datum kunnen we weer normaal trainen! Tevens staat een kleine verhuizing op het programma: waar we eerst nog op woensdagavond gebruik maakten van een ruimte bij Shell Kerensheide, gaan we binnenkort deze training verplaatsen naar de gymzaal van basisschool Kerensheide (de naam blijft...), daar deze zaal geschikter is voor onze training.

Examens/Demo

Op zaterdag 3 oktober zal er een demo plaatsvinden in het gemeenschapshuis te Wijnandsrade. Tevens zullen de nodige leerlingen een examen afleggen tijdens deze avond...
Wil je er bij zijn? Hou de website in de gaten voor nadere info!

Tevens zijn we nu te volgen via Instagram!


29-8-2019

Op 21 september zal er een gezamenlijke training plaatsvinden bij PSPD Pukulan, van 10:00 tot 12:00.
Adres is Meeuwenlaan 4 te Geleen. Technieken uitwisselen, met elkaar trainen om van elkaar te leren.

Voor verdere info over hen: https://www.spd-pukulan.nl/

Op 2 november as. geven wij een demo op het Pencak-festival te Roermond. Om ca 10:00 gaat de zaal open, rond 14:00 zullen wij beginnen. Tevens zijn er diverse andere performances van andere verenigingen, en ook wedstrijden. Interessant dus voor iedereen die interesse heeft in vechtkunst!
Onze groep zal zowel een ongewapend als een gewapend gedeelte verzorgen, waarbij aandacht zal worden gegeven aan zowel een correcte uitvoering van techniek, maar ook aan een gedeelte, waarbij we laten zien dat deze technieken prima in de praktijk gebruikt kunnen worden.
Deze demo is voor onze nog jonge groep de eerste demo die wij "buitenshuis" verzorgen. Maar zeker niet de laatste.....

Examens!

Volgende week, maandag 9 december, vinden er weer examens plaats. Een aantal leerlingen gaan dan op voor een band. 
Binnen het Poekoelan Kemajoran worden deze banden niet gedragen, maar is het voor jezelf een teken waar je staat in de opleiding.

De avond vindt plaats in café d'r Klinge te Heerlen. Begin: 19:30
Adres: Pancratiusplein 47 te Heerlen.

De  examenkandidaten luisteren naar het oordeel....

En jawel, zij zijn geslaagd!

De jury was zeer te spreken over hun prestaties!

7 maart 2020 wordt er een internationaal Silat evenement gehouden in Roermond, in congrescentrum Het Forum. Ook wij zullen daar, samen met Poekoelan Kemajoran Heerlen, een demo verzorgen. Nadere info, zoals tijdstip e.d., volgt nog.

Door de groei van het aantal leden is onze huidige trainingsruimte, met name op zaterdag,  aan de krappe kant.  Daarom wordt de zaterdagtraining vanaf 29 februari verplaatst naar een gymzaal van basisschool Kerensheide, Langhaagweg 85 te Stein.

Back on track.....

Vanaf 1 juli mogen we weer "normaal" trainen!
Dat betekent dat we weer als vanouds aan de slag kunnen, ook met contact. Wel blijven we voorlopig buiten trainen, aangezien we een van de trainingslocaties pas vanaf 1 september weer open gaat. Maar we hebben een leuke buitenlocatie gevonden, waar we alle ruimte hebben voor onze training (en soms ook nog publiek hebben in de vorm van wandelaars die een blikje werpen...)