Kleding:

Maak het zo gemakkelijk mogelijk. Een trainingsbroek, een t-shirt en sportschoenen zijn voldoende. Neem ook altijd voldoende water mee.
Geef voor de training aan of je last hebt van eventuele blessures. Daar houden we uiteraard rekening mee. 

Regels:

Bij inschrijving ontvang je ook een reglement. Het houden aan de gestelde regels is een verplichting om te blijven trainen. Gedurende de training houdt de leraar toezicht, en dient men de aanwijzingen op te volgen. Mocht je een les niet kunnen volgen, dan wordt verwacht dat je je even afmeldt.

Contributie/gewijzigde trainingsdata:

De contributie bedraagt € 20,00 per maand. De opzegtermijn bedraagt een maand. Er is een vakantiestop van 3 weken, en rondom feestdagen hebben wij ook aangepaste trainingstijden, of er kunnen dagen vervallen. Voordat je besluit om je in te schrijven, kun je 2 gratis proeflessen volgen.

Trainingsdagen/tijden:

Woensdag: 19:00-21:00
Zaterdag:    11:00-13:00

Locatie : Basisschool Kerensheide
Adres: Langhaagweg 85 te Stein.


Als lid kun je ook nog trainen bij andere leraren.
Zo wordt er in Wijnandsrade getraind op maandag o.l.v. Danny Kruts en Loek Storms, van 19:30-21:30.
Locatie: Gemeenschapshuis Wijnandsrade.
Adres:  Oudenboschstraat 50 te Wijnandsrade
Info: www.poekoelan-kemajoran.nl

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Als je bent ingeschreven bij een van deze scholen, kun je kosteloos bij een ander trainen. 

Goed om te weten:

De training is heel divers. Zonder tegenstander trainen om een techniek te verfijnen, met tegenstander trainen om te toetsen. Gebruik van stoot/trapkussens om te leren hoe het geven van een slag of trap voelt.
Trainen is altijd op eigen risico. Het blijft een full-contact training, de kans op blessures is dus ook altijd aanwezig. Je medeleerlingen of leraar zijn niet aansprakelijk.